By Social Media

Tip 1: Gebruik een pagina, geen profiel

Start je online verhaal en maak een (bedrijfs)pagina aan. Je hebt hier veel meer mogelijkheden dan wanneer je van een standaard profiel start.

Tip 2: Zorg ervoor dat je profiel volledig én up-to-dat eis

Vul niet alleen de algemene zaken in maar neem je tijd om je profiel zo volledig mogelijk te maken. Gebruik je Facebook? Zorg er dan bijvoorbeeld voor dat je website aan je profiel gekoppeld is. Ook de telefoonnummer zorgt er ervoor dat nieuwe leden/sponsors/… jullie eenvoudig kunnen bereiken.

Tip 3: Kies voor een échte facebook url

Zodra je pagina meer als 25 volgers heeft kan je je eigen “facebook url” claimen. Zeg nu zelf: facebook.com/viodsqsd390S is niet zo herkenbaar als bijv. facebook.com/depottenbakkers. Een unieke url is eenvoudiger om te communiceren en versterkt de herkenbaarheid van je merk.

Tip 4: Pas je Facebook cover foto regelmatig aan

De Facebook cover foto wordt vaak over het hoofd gezien om je vereniging te promoten. Dit is nochtans een heel opvallende foto voor nieuwe bezoekers. Zodra je de foto aanpast, its dit ook zichtbaar op je tijdslijn.

Tip 5: Een bericht vastpinnen

Heb je iets belangrijks te vertellen? Zodra je een nieuw bericht online zet zal het normaal naar beneden zakken. Door het vast te pinnen zorg je ervoor dat het steeds bovenaan blijft staan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Log in

Maak een account aan

Wachtwoord vergeten

We maken gebruik van cookies om een optimale gebruikerservaring te garanderen. Door gebruik te maken van het platform, ga je hiermee akkoord.
Ok

Log in

Maak een account aan

Wachtwoord vergeten

Share